Нов супермаркет от типа Направи си сам“ ще отвори през

...
Нов супермаркет от типа Направи си сам“ ще отвори през
Коментари Харесай

Нова българска верига Направи си сам“ стъпи на пазара

Нов супермаркет от вида „ Направи си самичък “ ще отвори през май тази година в столичния квартал „ Люлин “, написа money.bg. Той ще бъде под марката „ Профистор “ (Profistore) и ще е втори магазин на марката.

Първият обект беше открит на 15 декември 2023 година в Ритейл парк „ Елин Пелин “.

Общата инвестиция в двата търговски обекта е 5,5 млн. лева, обезпечени посредством лични средства и банков заем, а новооткритите работни места ще са към 40. Компанията вложител е „ Профистор “ - дъщерно сдружение на „ СТАД - Близнаков “, която търгува и е формален вносител на редица строителни материали. „ СТАД - Близнаков “ има хранилища, магазини и индустриални бази в София и Дупница.

Веригата " Профистор "

Концепцията на комерсиалните обекти е фокусирана върху търговия на дребно с принадлежности, електроинструменти, работно облекло, строителни, електро- и ВиК материали, осветителни тела, занимание такъми, принадлежности за двора и градината, крепежни детайли и други артикули в междинния ценови клас.

„ Ние не целим да подражаваме на към този момент наложените вериги. Нашата визия е да създадем търговски обект, който като повърхност е по-голям от железария, само че по-малък от хипермаркет.

Идеята е нашите клиенти да намерят това, което търсят, без да губят доста време в циркулиране на огромни площи, както и да създадат това на обективна цена и с положително обслужване “,

изясни притежателят Димитър Близнаков.

„ Профистор “ на „ Околовръстен път “ в столичния квартал „ Люлин “ ще е ситуиран в лична постройка върху 600 кв. метра комерсиална повърхност, ще разполага с паркинг и зелени зони. В него ще се оферират над 15 хиляди продукта за дома и ремонта.

Магазинът в Елин Пелин е ситуиран върху 1600 кв.м повърхност и предлага над 20 000 продукта, обособени в 1000 продуктови категории. Допълнително ще бъде открита и промозона с 200 кв.м повърхност, на която ще бъдат показани промоционални и сезонни артикули.

Служителите в двата обекта са назначени преди откриването на магазините, минали са през редица продуктови образования,

взели участие са в на практика занимания и персонално са тествали огромна част от изделията.

Плановете са веригата да се развива последователно, откакто „ стъпи крепко на краката си “, с магазини с повърхност сред 500 и 2000 кв. метра, като фокусът са София и Софийски район. В по-малките като размер обекти акцентът ще е върху артикули за всеки занаятчия - от домашния или занимание майстора до експертите.

Компанията ще популяризира месечни брошури с промоционални артикули, възнамерява и онлайн продажби.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР