Нов стадион продължава да бъде основната цел пред ЦСКА. Toва

...
Нов стадион продължава да бъде основната цел пред ЦСКА. Toва
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на ЦСКА: Стадионът е приоритет


Нов стадион продължава да бъде главната цел пред ЦСКА. Toва съобщи изпълнителният шеф на клуба Филип Филипов в отговор на въпроси, заложени от последователи. Той счита, че ст. " Българска войска " сега е рисков, а положението му е главната причина за отлива на почитатели в домакинските дуели.

" Въпросът за стадиона е най-съществен за клуба. Приоритет №1 е! Работи се интензивно в тази тенденция. От известно време насам страната и клубът гледат в една посока. Надяваме се и чакаме в най-скоро време да стартираме построяването на своя стадион на мястото, където е неговият дом - в Борисовата градина. В момента се почистват неща от предходния контракт за наем. Търси се най-хубавата формула за построяването на ново и съвременно оборудване. То ще бъде само и единствено за спорт. Ще дава отговор на всички условия на УЕФА. ", разяснява Филипов.
Снимка: cska.bg

Важно за " армейците " е и развиването на школата: " Темата за школата е измежду обичаните им. Аз съм артикул на тази школа. Извървял съм пътя от дете до първия тим. Знам какво е чувството. Аз съм индивидът, който най-вече се грижи за школата. Ще вложа цялата си сила, с цел да виждаме един ден повече наши момчета в нашия внушителен тим. "
Снимка: Lap.bg

Филипов акцентира също, че някогашният началник в клуба Стойчо Стоилов към този момент не работи на " Армията ".

" Аз познавам Стойчо Стоилов от 30 години. Били сме съотборници, той е един доста стойностен човек, който схваща от футбол и с годините е потвърдил, че има око за положителни играчи ", добави той.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР