Нов способ за рекетиране на собственици на автомобили с помощта

...
Нов способ за рекетиране на собственици на автомобили с помощта
Коментари Харесай

Лъсна нова схема за рекет! Ето как изнудват шофьорите

Нов прийом за рекетиране на притежатели на коли благодарение на най-обикновен катанец набира известност в огромните съветски градове, предизвестява сдружението " Сини кофички " ( " Синие Ведёрки " ), което се бори за възбрана на лампите за специфичен режим на придвижване, употребени всеобщо в страната. Схемата е разновидност на познатата режисура с катинар на дръжката на вратата, само че вместо на нея, той се слага на някоя от джантите, написа обстоятелства.бг.

За да освободи колелото, притежателят би трябвало да преведе откуп на посочена сметка и да позвъни на телефон, с цел да получи кода за отключване на катинара. " Цената " на заключалката е 2 500 рубли (по-малко от €35) - прекомерно дребна сума, поради която съгласно координатора на " Сините кофички " Иван Кузнецов полицията по предписание отхвърля да се занимава с казуса.

Катинарът на джантата е съпроводен с писмо, в което изнудвачите учтиво предизвестяват за вероятните последици в случай че изнудваният реши да кара с " украшението " на колелото. Посланието приключва със саркастично благопожелание в бъдеще притежателят да употребява катанеца по истинското му предопределение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР