Нов спортен сайт - g стартира в дигиталните платформи на

...
Нов спортен сайт - g стартира в дигиталните платформи на
Коментари Харесай

bTV пуска нов спортен сайт

Нов състезателен уебсайт - g започва в цифровите платформи на bTV Media Group. В него ще може да се прочете всичко най-интересно от света на българския и на международния спорт, както и извънредно спортно наличие. Горещи вести, изявленията, срещи със суперзвездите и техните треньори, резултати от спортните съревнования и статистика онлайн, цялостна стратегия на спортните събитията, както и богато видео наличие дава обещание на спортните почитатели редакторския екип на новия уебсайт, част от „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV.  " Амбицията ни е новият уебсайт да бъде продължение на btvnovinite.bg и да работи в тясна връзка и синхрон с останалите уеб сайтове на групата. ", допълват от електронната медия. До дни една от най-гледаните национални малките екрани ще разгласи и стартирането на нов бизнес уебсайт, заяви Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV.

Стартът на btvsport.bg съответствува със мощна седмица за bTV Media Group - Световната купа по художествена гимнастика в София, която се излъчва директно в ефира на спортната телевизия RING за втора поредна година. Тази конкуренция ще може към този момент да се наблюдава от аудиторията освен на телевизионния екран, само че и в уеб пространството с извънредно необятна гама от продукция като директни включвания от шампионата, само че и цифрови сторита с новите „ златни девойки “ на България да вземем за пример.

bTV Media Group има правата за трите топ шампионата в европейския клубен футбол: Шампионска лига, Лига Европа, Лига на конференциите. И в трите шампионата на УЕФА през май предстоят финали, а кулминационната точка ще бъде точно извънредното спортно наличие на новата спортна платформа, показа Владислава Лазарова, управител уеб наличие на уеб страниците на bTV Media Group и изпълнителен продуцент „ Спорт “ нa bTV.

В btvsport.bg  ще се излъчва и спортния подкаст на bTV Media Group – „ За спорта без клишета “, който бе пуснат през февруари тази година. На новия уебсайт читателите ще открият всички предходни епизоди, а всеки четвъртък ще ги чака нов епизод със спортна звезда. Отново в цифрова среда, на btvsport.bg, всички почитатели на гейминга могат да проследят и видео подкаста „ Двама геймъри и половина “, с най-актуалните трендове и вести от гейминг промишлеността, както и ревюта на игри от специалисти в региона. Той е цифровото продължение на предаването „ Геймър “ по bTV Action, един от най-иновативните формати в българския ефир.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР