Нов случай на съмнение за извършена ненужна операция в Пловдив.

...
Нов случай на съмнение за извършена ненужна операция в Пловдив.
Коментари Харесай

Скандал! Извадиха здрав орган на жена в пловдивска болница?

Нов случай на подозрение за осъществена ненужна интервенция в Пловдив. За това описа пострадала пред пловдивския екип на " Господари на ефира ". От репортажа излиза наяве, че пловдивчанката Виолета Николова е постъпила на 26 май 2015 година в болница Медлайн.

Необходимо е било да й се отстрани полип на матката. Вместо това е отхвърлен целия орган. След като е излязла от анестезия, медицинските лица я осведомят, че има хепатит Б.

След напускането на лечебното заведение, тя посещава две лицензирани лаборатории, където се подлага на проучвания. Там откриват, че не е болна от хепатит Б. Това кара дамата да се усъмни и взима хистологичната проба, с цел да я изследва. Установено е, че няма раково образувание и че премахването на органа е било излишно.

Лекарят, направил интервенцията - доктор Георги Крумов твърди, че е работил по разпоредбите и че отстраняването на органа е било нужно, с цел да се избави животът на пациентката. Неговата позиция ще бъде излъчена във вторник от 23 часа в " Господари на ефира ".

Вижте видео ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР