Нов случай на полицай, заплашил съседите си с пистолет. До

...
Нов случай на полицай, заплашил съседите си с пистолет. До
Коментари Харесай

Още един полицай заплаши съседи с пистолет в София, уволниха го

Нов случай на служител на реда, заплашил съседите си с револвер. До ескалацията на напрежението се стига след години на живот в боязън. След последния случай - служителят на реда е отхвърлен.

Последната рискова обстановка е отпреди 3 дни, когато поради забележка служителят на реда вади револвер, насочва го към собствен комшия и го заплашва с ликвидиране. За случая е подаден сигнал на телефон 112. За всичко това описаха хора в квартала, като множеството от тях не пожелаха да застанат пред камерата на Би Ти Ви от боязън.



Иван е единственият, съгласил се да опише обществено за случилото се. От съображения за сигурност крие лицето си.

„ Все отново това е човек с оръжие. Ние не знаем дали е прегледан душевен, дали като ги одобряват на работа - имат някаква база за избор на тези хора “, споделя Иван.

От години той живее наоколо до улица „ Монтевидео “ в София. Един от съседите му е мъж на име Венцислав Мазнев.

Той не е изключително контактен, споделят живеещите в региона. През последните месеци са го виждали най-вече на улицата с униформа и резачка в ръка.

На 12 февруари към 10:30 ч. мъж, който живее в региона, прави забележка на Венцислав за отрязано дърво. Тогава Венцислав вади револвер, зарежда го и го насочва към съседа си.

„ И му споделя, че ще го гръмне и го пита какво прави там “, споделят съседи.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че в тази ситуация е забъркан техен чиновник, който работи в столичното 6-то районно ръководство. И допълниха, че незабавно е отхвърлен от служба, стартирана е дисциплинарна инспекция и му е отнето служебното оръжие.

По думите на живеещите в региона униформеният Венцислав Мазнев не за първи път демонстрира експанзия. Преди няколко месеца заплашил 19-годишно момче.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР