Нов случай на бита и остригана млада жена. Този път

...
Нов случай на бита и остригана млада жена. Този път
Коментари Харесай

И във Видин - 19-годишен отвлякъл, пребил и остригал косата на приятелката си

Нов случай на бита и остригана млада жена. Този път във Видин, оповестиха в началото от полицията в града.  

19-годишен престъпно проявен е държал няколко дни срещу волята ѝ 22-годишната си другарка. Нанесъл ѝ е побой и е подстригал косата ѝ. Мъжът е задържан и е почнало следствие. 

Сигналът е подала бабата на 22-годишната потърпевша в сряда. Полицията е открила, че младата жена е била отвлечена на 30 юли.  Мотивите за закононарушението все още не се оповестяват. Според проверяващите то е осъществено в изискванията на домашно принуждение. Двамата живеели на фамилни начала преди време. Пострадалата е била освидетелствана от правосъден доктор, само че не се оповестяват заключенията му. 

Районният съд във Видин е издал заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение против 19-годишния Р. Р . още на 10 юли т. година С нея младежът е длъжен да се въздържа от осъществяване на домашно принуждение и му е неразрешено да приближава жертвата си на разстояние по-малко от 100 метра, оповестиха по-късно от прокуратурата.

Въпреки това на 30 юли мъжът е отвлякъл 22-годишната С. С., заключил я в дома си и я държал срещу волята й повече от две денонощия . Той нанесъл на дамата побой с юмруци и ритници по главата и тялото и остригал косата й с ножица . Престъпното действие е осъществено от него в изискванията на домашно принуждение по метод непосилен и рисков за здравето на потърпевшата, се показва още в известието.

Към сегашния миг е осъществен оглед на местопроизшествието и са конфискувани движимости, имащи отношение към предмета на закононарушението.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за дейностите по следствието, включително уточнение на фактическата конюнктура, касаеща време, място и метод на осъществяване на действията. 

Предстоят разпити на очевидци и назначение на сложни съдебнопсихиатрични, психически и съдебномедицинска експертизи. Следва да бъдат открити породените на потърпевшата телесни увреждания, техният тип и темперамент.

С разпореждане на прокурор от Районна прокуратура - Видин Р. Р. е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на причинителя на закононарушенията.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР