Нов случай на агресия срещу служители на реда в Северозапада!

...
Нов случай на агресия срещу служители на реда в Северозапада!
Коментари Харесай

Никакво уважение към МВР! Мъж нарита патрулка и налетя да млати полицай

Нов случай на експанзия против чиновници на реда в Северозапада! Мъж е наритал патрулка и скочил да бие служител на реда по време на работа в Монтанско.
Екшънът се разиграл към 11.30 часа през вчерашния ден в региона на кръстовището сред улиците "Г. Димитров " и "Поп Андрей " в село Медковец. Служители на локалния полицейски сектор поискали да извършат инспекция за определяне на идентичност на мъж. Той обаче не извършил разпорежданията им, а вместо това почнал да сипе обиди, закани и закани към тях. Въпреки това ченгетата запазили успокоение и траяли в опитите си да изпълнят служебните си отговорности. Мъжът обаче по този начин се агресирал, че непосредствено скочил на пердах. Той протегнал ръка към единия страж на реда, при което скъсал униформената му риза.
Сцената обаче не свършила дотук. Мъжът излял яда си върху патрулката на служителите на реда. Той я ритал толкоз яростно, че са получени огъвания на задния ляв калник и капака на багажника.
Униформените се видели в знамение с бурния юноша и били принудени да употребят мощ. С огромни старания те въпреки всичко съумели да му щракнат белезниците и той най-сетне прекратил съпротивата си.
Едва откакто е откаран в ареста е открита самоличността на нападателя. Оказало се, че това е 27-годишен локален гражданин с букви Н.Г. Той е арестуван за 24 часа в районното полицейско ръководство в Лом.
На мястото, където се разиграл грозния сеир, е осъществен оглед от други полицейски чиновници, разпитани са и очевидци на зрелището. По случая е формирано бързо произвеждане.
Припомняме, че това е втори случай на експанзия против полицейски чиновници в Северозапада за последните дни. На 30 май във Видинско мъж скочи на катаджия, като го изблъскал жестоко и също го обиждал и заплашвал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР