Нов случай на аглесия на пътя в София. В събота

...
Нов случай на аглесия на пътя в София. В събота
Коментари Харесай

Мъж разби автомобилното стъкло на жена, докато тя е в колата насред оживен булевард в София

Нов случай на аглесия на пътя в София. В събота вечер Николета е била нападната от чужд мъж, до момента в който тя е била в автомобила си. Той счупил с пестник стъклото на шофьорската кола. Жената има пострадвания по ръцете и лицето на дамата. По думите на пострадалата до тази експанзия се е стигнало откакто станала засечка сред двата автомобила. 

Инцидентът станал на многолюден бул. в София. 

Щофьорът ме засичаше, до момента в който не ме накара да спра. Той слезе от колата и много нападателно потегли към мен, крещейки, че ще ме убие. В този миг аз осъзнах, че евентуално съм го засякла по нехайство, че не съм го видяла. Малко си смъкнах стъклото и започнах да му се оправдавам. Но той ми счупи прозореца. Изби страничното огледало. Стъклата се пръснаха, нарязаха ми малко лицето и ръцете и се качи в колата и си потегли, разяснява тя пред Нова тв. 



Обадих се на 112. Те настояха да ми пратят кола за спешна помощ. Лекарите пристигнаха, промиха ми раните и извадиха стъклата. Дойде полиция, взеха ми показания. За благополучие съумях да фотографирам номера на колата му макар суматохата, уточни тя. 

От полицията оповестиха, че още на идващия ден водачът е арестуван за 24 часа, а по-късно е била удължена на 72 часа. Образувано е досъдебно произвеждане. В момента се събират още материали по случая. 

Оказва се, че макар че случаят е станал на доста многолюден бул., никой от другите преминаващи водачи не е спрял да се намеси. 

Не единствено че никой не спря да попита какво става, да направи нещо, а откакто описах историята си в обществените мрежи, доста хора ме заляха с отрицателни мнения, че съм си го заслужила. Не мога да си обясня каквато и неточност да съм направила, по какъв начин може отговорът да е такава експанзия. Аз се извиних на индивида, а той продължи. Защо съществува такава разпра, разяснява Николета. 

Надявам се повече хора да си дадат сметка, че саморазправата носи двупосочна щета, разяснява тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР