Нов скандален случай на пътя с дете зад волана –

...
Нов скандален случай на пътя с дете зад волана –
Коментари Харесай

Дете кара автобус в Пловдив

Нов абсурден случай на пътя с дете зад кормилото – този път случката се разиграва в Пловдив, а рисковата обстановка е снимана на видеоклип, показан по Нова телевизия.

На фрагментите се вижда по какъв начин дете, седнало в скута на водача, кара рейс на градския превоз в града под тепетата.

Авторът на клипа твърди, че това се е случило по линия №10, на многолюден бул. в квартал „ Тракия “ – на метри от учебно заведение и наоколо до автобусна спирка.

„ Качвайки се в рейса видях, че невръстно дете кара рейса и водачът му позволява да държи кормилото. Това продължи към 10 минути до идната спирка, където детето слезе. След това лидерът не спря на други спирки и шофираше бързо и рисково “, описа пред Нова юноша, който става очевидец на случилото се.

„ Детето беше на забележима възраст към 5-6 години “, показва очевидецът. По думите му в рейса е имало и други пасажери, само че никой не реагирал на протичащото се.

„ След като се запознахме с видеото, стана ясно, че очевидно има нарушавания на разпоредбите за придвижване. Започнали сме инспекция, с цел да установим всички обстоятелства по случая. Ще спомагаме на правоохранителните органи за нарушаването на разпоредбите на придвижване. По отношение на неспирането на спирка и за неспазването на маршрут, са планувани наказания за всяко нарушаване от 1000 лв. “, разгласи Георги Стоилов, който е шеф на „ Организация и надзор на превоза “ в Пловдив.

От компанията транспортьор разясниха, че ще извършат инспекция и в случай че се окаже, че това е техен лидер – той ще бъде уволнен неотложно макар рецесията за водачи. Те дефинираха случилото се като „ неприемливо “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР