Нов скандал се заформи в щангите, след като националният отбор

...
Нов скандал се заформи в щангите, след като националният отбор
Коментари Харесай

Нов скандал в щангите

Нов скандал се заформи в щангите, откакто националният тим е отпътувал за Световното състезание за мъже и дами в Ташкент с персонални средства. Сумата от $21 000 е подсигурена от определения за ръководител по-рано през годината Ариф Маджид.

" До оня ден присъединяване ни на Световното бе под въпрос. В последния миг се оказа, че в банковата сметка на федерацията няма наличност и нямаше по какъв начин да се заплатят самолетните билети и настаняването на състезателите. Бяхме с вързани ръце и добре, че Маджид реагира незабавно и дружно с члена на Управителния съвет Кирил Панайотов заделиха от персоналните си средства, с цел да обезпечат нужните за присъединяване ни финанси. Благодарение на тях страната ни избегна голям неуспех и нечуван срам ", съобщи старши треньорът на националните тимове Иван Иванов.

За абсурда стана ясно от фейсбук страницата на федерацията. От мнения към статуса стана ясно, че шефът Неделчо Колев, който оспорва избора и решенията на общото заседание през май, на което бе свален, е платил санкция за три остарели прегрешения за допинг в размер на $15 000. Националите имаха да получават по една забавена заплата и на този стадий всичко към тях е изчистено. Колев е покрил и самолетните билети.

Шампионатът в Ташкент стартира на следващия ден и е до 17 декември. В него ще ни показват шестима щангисти. За Узбекистан с полет през Истанбул към този момент отпътуваха тазгодишните еврошампиони Ангел Русев (55 кг) и Надежда Мей-Нгуен (45), и бронзовият евромедалист Валентин Генчев (67).

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР