Нов скандал се разрази в парламента - втори само в

...
Нов скандал се разрази в парламента - втори само в
Коментари Харесай

Високо напрежение: Остър тон и обидни реплики между Бойко Рашков и Георг Георгиев

Нов скандал се развихри в Народното събрание - втори единствено в границите на днешния ден. Този път от парламентарната естрада си размениха остри реплики депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев и някогашният вътрешен министър Бойко Рашков поради „ Джемкорп “. 

„ Кой сътрудничи с Руската федерация?! Искам от тази естрада да излезе един честен, само че доста заможен човек, който пазеше държавното управление Петков-Василев и да опровергае кой има връзки с съветски жители, кой има връзка с Руската федерация и кой по какъв метод си е правил парите. Нека се чува това от трибуната “, сподели Георг Георгев и уточни, че „ Джемкорп “ е еманация на безобразието, корупцията и измамата.

„ Джемкорп е най-тежката корупционна спекулация, направена от тези хора, защитавани от един някогашен комунистически следовател хора “, добави Георгиев.

Не закъсня отговорът и на Бойко Рашков.

„ Господин ръководител, дистанцирайте се от своята група “, обърна се той към Росен Желязков и продължи: „ и когато някой излиза тук и резили Народното събрание, употребявайки обидни изрази във връзка с сътрудници, бъдете по този начин добър да му изключите най-малко микрофона, в случай че не го изгоните, тъй като такива хора не би трябвало да стъпват тук “.

Очаквайте още детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР