Нов скандал избухна около водача на листата на ГЕРБ за

...
Нов скандал избухна около водача на листата на ГЕРБ за
Коментари Харесай

Фейсбук гърми: Ирена Димова от ГЕРБ атакува избирателите в Монтанско със 150 лв. /доказателства/

Нов скандал избухна към лидера на листата на ГЕРБ за предварителните парламентарни избори в Монтанско Ирена Димова, видя кореспондент на организация BulNews.
В обществената мрежа се появи колаж с курпулетната някогашна депутатка, съгласно който през предизборната си акция тя се интересува единствено от пазаруването на гласове. Неизвестният създател се е кръстил „ Професионален Протестър “ и на този стадий не е ясно кой стои зад този псевдоним.
В същия пост във фейсбук се твърди, че ГЕРБ предлага в Монтанско по 150 лева на човек. Има и предизвестие, че в случай че на някой му дават по-малко пари, то значи го мамят. Публикацията обаче има прекомерно двузначен темперамент. Така, в случай че инцидентно от партията на Бойко Борисов в действителност решат да купуват гласове и са били планували да раздават по-малка сума, то никой няма да я вземе, тъй като ще реши, че ще се прецака. Повече от несъмнено е, че гласоподавателите ще желаят да получат тези 150 лева, за които към този момент се написа в общественото пространство.
По този мотив прокуратурата в Монтана може да се самосезира и да се опита да индентифицира индивида, който популяризира тези изказвания. Това обаче не пречи Министерство на вътрешните работи усърдно да огледа хората към Ирена Димова и да откри дали измежду тях има такива, чиято единствена задача е да не зачитат правилото „ “Купуването и продаването на гласове е закононарушение “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР