Нов силиконски скандал гръмна в телевизионния ефир. Главен виновник е

...
Нов силиконски скандал гръмна в телевизионния ефир. Главен виновник е
Коментари Харесай

Джулиана Гани грозно нападна Нора Недкова

Нов силиконски скандал гръмна в телевизионния ефир. Главен провинен е Джулиана Гани, която непосредствено разгласи Нора Недкова за тъпа. Дали отсам тематиката ще има продължение, остава да забележим. Макар, че думите й надали са стигнали до ушите на засегнатата, която сега се пече на екзотичните плажове на Мексико.

Провокацията се случи в шоуто на Николаос Цитиридис, където Джулката беше поканена като първи посетител на нова графа. На "пикантна " вечеря, в която се постановяваше да яде всевъзможни гадости, в случай че не желае да дава отговор на неуместни въпроси. В случая на въпроса "Коя съгласно теб, от русата Златка, черната Златка и Нора Недкоав е най-слабо умна? ", тя не се замисли и непосредствено назова името на "Мис Плеймейт 2017 ".

"Това ще го отговоря! Ами Нора! Каквото си е - си е! И в този момент очаквай инфлуенсърска война ", отсече устатата Гани пред Цитиридис. Тя обаче отхвърли да каже гласно дали Илиян или актуалният й мъж Теодор е най-слаб в секса. "Не желая да наскърбявам никой, виж какъв брой съм добра! Спасих мъжете си от оскърбление ", измъкна се от обстановката хубавицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР