Нов сигнал за продажба на балони с райски газ по

...
Нов сигнал за продажба на балони с райски газ по
Коментари Харесай

Пореден сигнал за продажба на балони с райски газ по морето, този път от плажа в Приморско

Нов сигнал за продажба на балони с божествен газ по морето – този път на плажа в Приморско. Той е изпратен до bTV от възмутени туристи.

Мястото, на което е снимана продажбата, е Южният плаж в морския град. Правим инспекция на място. Търговци на балони не открихме, само че плажуващите описват, че такива обикалят плажа.

Отиваме в плажния бар от клипа. " Те не се продават при мен, обикаля момче, което върви по целия плаж, не е съответно обвързано единствено с едно заведение или единствено с един обект “, споделя шефът на заведението Ивая Иванова и прецизира, продавачът на специфичните балони няма нищо общо с бара.

" Вчера продаваха при нас наргилета и към този момент настрана дали балони или не, това си е към този момент тяхна работа, доколкото разбрах по закон има право сега да се продава божествен газ на лица, които са единствено и само пълнолетни “, добавя Иванова.

17-годишен юноша твърди, че балоните с божествен газ са доста известни по морето.

От Комисията за отбрана на потребителите оповестиха за bTV, че резултати от масираните инспекции ще бъдат оповестени при започване на идната седмица.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР