Нов щам на Covid, за който се опасяват, че стои

...
Нов щам на Covid, за който се опасяват, че стои
Коментари Харесай

Страховете, че новият щам на Covid, наречен „FLiRT“, е „по-труден за спиране“, тъй като случаите нарастват по света

Нов вариант на Covid, за който се притесняват, че стои зад неочакваното повишаване на случаите по света, се притеснява, че е „ по-труден за прекъсване ” с нараснал имунитет към актуалните ваксини, се оповестява.

Последните данни от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство демонстрират нарастване от 15,7 % на доказаните случаи, защото вирусът продължава да мутира. Неговият най-нов вариант е наименуван FLiRT след техническото име на неговата разновидност. Понастоящем то съставлява към 25 % от случаите в Съединени американски щати и се притеснява, че ще стане идващият вид, който ще поеме надзор. Друг вид, прочут като KP.1.1, съставлява 7,5 % от позитивните случаи в страната с опасения, че може да се популяризира по целия свят, заяви Daily Star.

Говорител на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати насочи сигнален сигнал и сподели: „ Вирусите непрекъснато се трансформират посредством разновидност и от време на време тези разновидности водят до нов вид на вируса. Някои промени и мута...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР