Нов шеф на КЕВР ще има най-рано на 12 август

...
Нов шеф на КЕВР ще има най-рано на 12 август
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Нов шеф на КЕВР ще има най-рано на 12 август


Нов началник на КЕВР ще има най-рано на 12 август при най-благоприятен вид. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след среща с водачите на парламентарните групи, с които се беседва за държавно управление.

Тя добави, че това на процедура значи левицата да държи мандата дотогава, с цел да може да се обезпечи време на Народното събрание да работи.

„ Има единодушие да се отвори процедура за избор на нов ръководител на КЕВР. Съобразявайки се с правилника, тази процедура може да завърши оптимално до 12 август “, сподели Нинова. Тя посочи, че кандидатура за КЕВР не е обсъждана на срещата.

„ Председателите на ПГ ще беседват с депутатите си, ще търсят единодушие да се вземе решение в зала за отклонение на ваканцията на депутатите сред 1 и 15 август, с цел да не оставим страната в безпорядък “, добави водачът на левицата.

Нинова е безапелационна, че договарянията за сформиране на кабинет не престават по проект. Тя сподели, че сред партиите има кардинално единодушие за стратегия и има нужното болшинство за гласоподаване на държавно управление в зала.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР