Нов сезон, нова визия – горещо ни вълнуват кои са

...
Нов сезон, нова визия – горещо ни вълнуват кои са
Коментари Харесай

Какво остава и какво си отива – хитовете в есенния грим

Нов сезон, нова визия – горещо ни вълнуват кои са шлагерите в грима този сезон. Дали нещо от предходната есен остава известно и тази, по какъв начин не трябва да се гримираме? Ето кои са трендовете, които стилния подиум наложи за есен 2013.

Без котешки очи – шлагерът е визията с размита очна линия

Секси визията на пума си е класика, която владееше непрестанно първото място в класацията на желаните грим техники в продължение на няколко сезона поред. Време е да отстъпи място на много сходна визия, която обаче внася глътка нововъведение и привлекателен look. Леко опушен грим, само че не прекомерно – линията на очите е обрисувана с мек прът молив, а по-късно разнесена с резултат на “отшумяване на цвета ”.

Без алено червило – цветът е бери

Още предходната година измежду морето от червени устни страхливо стартира да се промъква един леко “подправен ” цвят – този на горските плодове. Или, с цел да сме по-прецизни, цветът е в спектъра сред аленото и лилавото, като тоновете му варират от богатото виолетово, винено и наситените мрачно лилави горски плодове. Различните подтонове вършат берито елементарно за носене от всяка жена.

Без черна очна линия – металик е новият цвят

Сребриста, златна или бронзова, абсолютният шлагер на стилните сцени е металическата очна линия. Подобно на черното, прави окото изпъкнало и блестящо и бързо се трансформира в универсално решение за всеки цвят на очите. Как ще бъде нанесена е въпрос на усет.

Без небрежна плитка – гладкото е новото неглиже

За разлика от лятото, когато изключително доста се радвахме на бързото и повърхностно заплитане на косата, есента носи своето условие – без хвърчащи кичури, когато вършиме плитката. За гладка, стегната плитка ще си помогнете с артикули за фиксиране.

Един цвят, който беше на респект измежду стилните ни желания и бързо се трансферира и в бюти маниите – бордото е изненадващо уместно за всеки цвят на кожата. Бързо би трябвало да се трансформира в обичания цвят на зеленооките дами, подхожда им изключително доста.

Без лъскава кожа – ярък непрозрачен резултат за кожата

През този сезон кожата не трябва да свети, лек кадифен искра е шлагерът на есента. Матиращите артикули за съвършена кожа са must-have за реализиране на резултат кадифена кожа, златистите хайлайтъри ще почакат до идващия сезон.

Как да сме хубави и без грим
Тайните за хубост, които се крият в кухнята
7 елементи от тялото, които най-вече издават възрастта
Перфектните вежди вършат чудеса с визията

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР