Нов сериал за британското кралско семейство ще се появи на

...
Нов сериал за британското кралско семейство ще се появи на
Коментари Харесай

Анимационен сериал за кралското семейство тръгва по НВО

Нов сериал за английското кралско семейство ще се появи на телевизионния екран. И евентуално ще е история, надалеч от превъзходния натурализъм на „ Короната “, оповестява Си Ен Ен.

Сериал за кралското семействоСтрийминг услугата HBO Max заяви, че звездата от “Карибски пирати ” Орландо Блум ще озвучи героя на принц Хари в “Принцът ” – нов анимационен комедиен сериал от създателя на романа “Семеен човек ” Гари Джанети.

Поредицата ще бъде разказана от позиция на третия по ред на трона, 6-годишният принц Джордж, до момента в който минава през доста извънредно детство.

Вдъхновението за „ Принцът “ идва от хумористични изявления в страницата в Инстаграм на Джанети, която е изпълнена със фотоси на Джордж, в които той като че ли разяснява фамилни и интернационалните вести.

Вестта за новото шоу идва, откакто кралското семейство попадна в светлината на прожекторите след известията, че Хари и брачната половинка му Меган ще се откажат от кралските си привилегии.

В „ Принцът “ ще вземат участие и родителите на Джордж, херцогът и херцогинята на Кеймбридж, дребната му сестра, принцеса Шарлът, вуйна му Меган и чичо му Хари, както и прародител му Филип и прабаба му кралица Елизабет II.

Написана, създадена и продуцирана от Джанети, анимацията ще бъде озвучена от известни артисти. Освен Блум като принц Хари, в поредицата ще вземат участие Том Холандер като принц Филип и принц Чарлз, Алън Къминг като иконома на Джордж, Оуен, и Айвън Реон като принц Уилям.

„ Радвам се да работя за HBO и да им поднеса още една поредност за семейство, което безмилостно се бори за трона “, сподели Джанети.

Все още няма дата на излизане на сериала. Известно е единствено, че той би трябвало да започва напролет на 2020 година /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР