Нов секс скандал е на път да взриви Министерство на

...
Нов секс скандал е на път да взриви Министерство на
Коментари Харесай

Секс скандал взриви МО! Мокрите поръчки ще се изпълняват от любовница на заместник министър!

Нов секс скандал е на път да взриви Министерство на защитата, написа „ Таблоид ”. 

Служители на министерството са пуснали сигнал до Министерство на вътрешните работи и Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ), че при военните се готви яка спекулация, в която както си е редно по всички правила на конспирацията е забъркана и държанка. И то на заместител министър.

„ Таблоид ” получи копие от сигнала, на който службите към този момент са назначили инспекция. Ето и какво се твърди в него.

„ Готви се скандално предопределение за шеф отдел „ Придобиване на системи за командване и ръководство ” в дирекция „ Отбранителна аквизиция ”  в Министерство на защитата.  На тази служба гласят любовницата на заместник-министър Анатолий Величков – Румяна Младенова, за която се търсеше от дълго време точното място, с цел да извършва мокрите поръчки.   В продължение на една година двете любовни гълъбчета биват засичани от чиновници в разнообразни почивни станции  на МО.

Разведената кариеристка постоянно се хвали за доста околните си връзки с влюбения до уши заместник-министър,  също не инцидентно попаднал на този пост. От години той се е занимавал със покупко-продажби и схеми и не инцидентно бута любовницата си за шеф в един от най-апетитните отдели в МО.  Румяна Младенова, известна в министерството като партийния рейс, защото постоянно всички се качват на нея, със своето обучение като проектант не дава отговор въобще на изискванията за назначение на такава служба, за която се изискват много солидни знания свързани със системите за ръководство на Българската войска и правната специфичност при провеждането на публични поръчки.

Не инцидентно от момента, в който същата е назначена за изпълняващ длъжността шеф отдел има приключени единствено избрани поръчки, за които са взети солидни комисионни от нея и от нейния настойник, доста провалени поръчки и нито една осъществена поръчка за 2018 година  В момента се готви нейното назначение за титуляр , с цел да може в околните няколко години  да се развият разнообразни планове за милиони и да бъдат взети солидни комисионни за това. Заместник-министъра се е еманципирал от своя директен шеф – министъра на защитата Красимир Каракачанов и работи в бизнес триъгълник  със своята държанка и заместител – шефа на дирекция „ Отбранителна аквизиция ” – Борислав Попов, прочут единствено със свадите около него.  Същият е прочут е като „ номадът на публичните поръчки “, защото за последните петнайсетина години е сменил също толкоз длъжности в държавната администрация, все свързани с публичните поръчки.

Попов е човек подвластен от своите политически настойници,  който бе спуснат без конкурс от министър Ненчев в дирекция „ Отбранителна аквизиция “, с цел да извършва неговите инструкции по ръководство и контрола на паричните средства в полза на неговата земеделска партията и на Реформатовския блок, с който е зает по линия на своя покровител Гроздан Караджов – член на Гражданския съвет на реформаторите. ”

Трима самостоятелни един от различен източника на „ Таблоид ” потвърдиха, че това едно към едно е сигнала изпратен до Министерство на вътрешните работи и КПКОНПИ . Ако обстоятелствата в него се потвърдят, това ще е втория огромен скандал със секс детайли в Министерство на защитата. През април 2015 г.  стана ясно, че тогавашния министър Николай Ненчев е назначил Ралица Русева от младежкото придвижване на Български земеделски народен съюз за шефката на „ Снабдяване и търговия ” ЕООД в Министерство на защитата.Няколко месеца по-късно тя  подаде оставка. Причината бе, че тне получи достъп до класифицирана информация от ДАНС. А не получили, тъй като е имало няколко престъпни регистрации за проституция.

Русева стана известна с това, че позволи достъп на частна охранителна компания до сървърите и персоналните кодове за достъп до софтуерната програмата на сдружението. За нула време тя направи и голяма чистка в сдружението преди да бъде махната.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР