Нов сблъсък в парламента между вече бившите партньори в сглобката“.

...
Нов сблъсък в парламента между вече бившите партньори в сглобката“.
Коментари Харесай

Нов сблъсък между бившите партньори: ПП-ДБ искат временна комисия по „Турски поток

Нов конфликт в Народното събрание сред към този момент някогашните сътрудници в „ сглобката “. От ПП-ДБ желаеха основаването на краткотрайна комисия в Народното събрание, която да проверява всички обстоятелства по построяването на „ Турски поток “ в България и по този начин наречената „ пътна карта “ на плана.

Според обединяването „ това е знак на корупцията “.

За построяването на плана са внасяни съветски и беларуски служащи незаконно

От ГЕРБ-СДС отвърнаха, че няма мотиви за терзание и от този план печели единствено България. Дадоха и концепция - в случай че има нова комисия, тя да проверява имало ли е корупция при износа на оръжия за Украйна по време на кабинета „ Петков “.

„ ГЕРБ са като ветропоказател - един ден оказват помощ на Путин да заобиколят Украйна, в идващия миг споделят какъв брой е значима диверсификация - т.е. ГЕРБ са накъдето духа вятъра “, съобщи Мартин Димитров, ПП-ДБ.

Документите били публикувани първо от уеб страницата InformNapalm и разкодирани от българската онлайн общественост „ Елфите “

„ Това, което чухме, са едни жалки брътвежи на едни жалки хора. Ние терзания и към оня и към този миг нямаме. Могат да основават колкото си желаят комисии “, сподели Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР