Нов рокади на летище София, този път на шефско ниво.

...
Нов рокади на летище София, този път на шефско ниво.
Коментари Харесай

Биха шута на изпълнителния директор на летище София

Нов рокади на летище " София ", този път на шефско равнище. Кристиан Стошек си потегля след две години работа на родния аеропорт, а раздялата е формолирана като " търсене на нови провокации " от негова страна.

" След две сполучливи и вълнуващи години отпред на плана за промяна на летище София, нашият сътрудник Кристиан Стошек, който до през днешния ден беше основен шеф по трансформацията, изпълнителен шеф на Наземно обслужване и на Учебния център, реши да се отдръпна от плана и да се впусне в нови професионални провокации ", осведомиха от летището.



" Целият ни екип, както и Надзорния съвет на Меридиам, благодарят на Кристиан за всичко, реализирано дружно на летище София и за неговата стратегическа визия и всеотдайна работа през интервала на промяна. Пожелаваме на Кристиан доста триумфи в бъдещите му планове! ", се споделя още в информацията.

Емил Стефанов - заместник-изпълнителен шеф, поема управлението на дейностите на Дирекция " Наземно обслужване " дружно с Димитър Биков, основен шеф " Маркетинг и бизнес развиване ", който ще координира всички търговски аспекти, включително връзките с самолетните компании.

Анелия Димова - основен шеф " Човешки ресурси”, също ще подкрепя процеса във връзка с дейностите в региона на човешките запаси и поема цялостна отговорност за Учебния авиационен център.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР