Нов ремонт на столичното Цариградско шосе започва днес в района

...
Нов ремонт на столичното Цариградско шосе започва днес в района
Коментари Харесай

София блокирана с пореден ремонт на Цариградско шосе

Нов ремонт на столичното Цариградско шосе стартира през днешния ден в региона на София тех парк. Обновяването на Орлов мост би трябвало да завърши в неделя, оповестиха от Столична община.

От през днешния ден се не разрешава влизането на транспортни средства по двете леви ленти на булеварда в посока центъра. Ограничението в региона на Техно парк София ще е до среднощ на 27 август. Движението ще се прави в десните две пътни ленти на булеварда в същия сектор.

От 28 август до 1 септември пък се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по двете ленти от дясната страна на северното пътно платно на бул. " Цариградско шосе”, в сектора от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център. Движението ще се прави в левите две пътни ленти на булеварда в същия сектор.

До 6 септември се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по южното платно на бул. " Шипченски проход” сред ул. " Иван Димитров-Куклата” и бул. " Асен Йорданов”. Движението ще се прави в двете посоки по северното пътно платно на бул. " Шипченски проход” в посочения сектор.

За същия интервал от време трамваите от линия № 20 в сектора на ремонта ще минават в двете посоки през маневрено трамвайно ухо " Гео Милев”.
В посока център трамваите от линия № 20 ще стопират на разкритата трамвайна спирка с код 0596 " Гео Милев ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР