Нов режим за влизане с автомобили се въвежда в Стария

...
Нов режим за влизане с автомобили се въвежда в Стария
Коментари Харесай

Студенти от АМТИИ и ПУ тръгват пеша на училище

Нов режим за влизане с коли се вкарва в Стария град от 1 ноември. Търговските обекти ще бъдат задължени да зареждат до 9.30 часа сутринта, а взаимни отстъпки няма да вършим, предизвести кметът Иван Тотев. Студентите от АМТИ и ПУ " Паисий Хилендарски " ще вървят до факултетите пешком. На тях няма да бъдат издавани пропуски за прекосяване през електронната преграда, инсталирана на ул. " Съборна " на мястото на остарялата. Карти обаче ще получат преподавателите.

Бариерата към този момент няма да се подвига от охранители, както " Марица " писа. Регистрационните номера на колите, които имат позволение за достъп, са вкарани в софтуера и електронната преграда ще ги разпознава. На живущите с непрекъснат адрес са раздадени нови пластики за 35 автомобила. Който има гараж или място в двора, би трябвало да показа документи и също ще получи безвъзмезден пропуск. Родителите, чиито деца са записани в ДГ " Щурче ", ще стопират колите си преди бариерата, където в първите минути няма да се таксуват. С коли към този момент няма да влизат на ул. " Съборна ". Решението е взето, тъй като бяха споделили, че всички деца от ДГ " Щурче " живеят в Стария град, само че се оказа, че има и признати извън. Това е неточно, по тази причина няма да разгадаем на родителите да влизат в резервата с коли, изясни градоначалникът.

През електронната преграда ще се пускат таксита. За доставка на мебели, електрически уреди и други артикули, за които е нужен транспорт, както и за строителна техника, достъпът ще се позволява, откакто жителят съобщи, че чака кола.
тагове студент пловдивски университет академия за музикално танцово и изобразително изкуство остарелия град достъп
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР