Нов режим на готвене в най-новия премиум кухненски уред на

...
Нов режим на готвене в най-новия премиум кухненски уред на
Коментари Харесай

LG InstaView® с Air Sous Vide е фурната, която всички ценители на храната са очаквали

Нов режим на готвене в най-новия премиум кухненски апарат на LG улеснява основаването на изискани гурме ястия вкъщи

Представен на CES® 2021, новият артикул InstaView® с Air Sous Vide от LG Electronics (LG) ще промени познатото до този миг готвене вкъщи. Цялостното решение за готвене включва режима на LG Air Fry, врата на фурната InstaView и набор от интелигентни функционалности за улеснение и здравословен кулинарен живот вкъщи.

С новаторския режим Air Sous Vide на компанията стилната гама съвършено приготвя храната за ястия, които наподобяват и имат усет, като че ли са приготвени от експерт. С акуратен надзор на ниската температура и въздушния поток, запечатаните с вакуум храни могат да запазят оптимално усета и аромата, издигайки ястията до нови висоти. LG Air Sous Vide може непрекъснато да поддържа всякаква температура сред 100 до 205 градуса по Фаренхайт (38 до 96 градуса по Целзий) до 48 часа без вода, а резултатът е ястия, които лишават по-малко място за подготвяне.

С технологията LG InstaView докосването два пъти по стъклената врата на фурната автоматизирано включва интериорно осветяване, позволявайки да се види процеса на готвене. А с помощта на EasyClean® потребителите могат да поддържат чистотата на фурната и плота за готвене* без старания и без химикали единствено за 10 минути, употребявайки само силата на чистата вода. Гамата разполага и с технологията ProBake® Convection на LG за бързо и изцяло готвене без авансово загряване, до момента в който Air Fry предлага ароматни пържени ястия, употребявайки доста по-малко мазнини.



За още по-голямо улеснение гамата на LG може да се управлява и следи благодарение на приложението ThinQ TM, обвързвано с Гугъл Assistant и интелигентните високоговорители Amazon Alexa. А сътрудниците на LG SideChef, Innit, Drop и Tovala оферират потребно кулинарно ентусиазъм посредством стотици лесни за следване предписания в техните приложения. След като потребителят е избрал рецепта, инструкциите за готвене се изпращат до фурната, която задава подобаващия режим на готвене и температура. С Drop и интелигентния Thermomix приготвянето на пица вкъщи е безпроблемно - с ThinQ, контролиращ настройките на миксера, и LG InstaView Range, подгряващ автоматизирано, тъй че незабавно откакто тестото се разточи и се прибавят продуктите, фурната се включва. А стоплянето на замразени ястия от марки като Nestlé и Kraft Heinz е толкоз просто, колкото сканирането на баркод с опцията Scan to Cook.

За още по-голяма добавена стойност новата гама поддържа Proactive Customer Care, решението за услуги на LG с изкуствен интелект. Само със смарт телефон и приложението ThinQ потребителите могат да поддържат оптималната продуктивност и успеваемост на съвместимите уреди на LG за години напред.

„ Гамата на LG InstaView от 2021 година интегрира най-иновативните ни технологии за готвене, които с наслада ще представим на CES през идващия месец ", показа Лю Джае-чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ Убедени сме, че за потребителите Air Sous Vide е по-лесен и по-удобен за потребление от обичайния су тип с вода, само че същинското удостоверение ще бъде в това какъв брой по-добър е усетът на храната. "

Гамата LG InstaView от 2021 година с Air Sous Vide ще бъде изложена по време на CES 2021 от 11 януари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР