Нов ръководител има от вчера футболната централа в Пазарджик, научи

...
Нов ръководител има от вчера футболната централа в Пазарджик, научи
Коментари Харесай

Вратар сменя Спас Иванов като шеф на ОС на БФС - Пазарджик

Нов началник има от през вчерашния ден футболната централа в Пазарджик, научи " Марица ". Бившият вратар Йордан Линков заменя Спас Иванов като ръководител на Оценка за съвместимост на БФС. Иванов напуща поста на първи началник на футболния съюз в Пазарджик след 16 години вярна работа, през които преобрази радикално и напълно в положителна светлина аматьорските футболни шампионати в региона. Досегашният началник на БФС - Пазарджик излиза публично в пенсия, откакто навърши нужната за това възраст преди към 3 години. " Оставам футболния съюз в отлична кондиция във всеки един аспект. Надявам се Йордан Линков като мой правоприемник да запази и надгради всичко, което с моя екип успяхме да създадем за тези 16 години. Знаете какво заварихме при започване на 2005-та година, когато поех централата ", разяснява на изпроводяк Спас Иванов.



За 16 години Спас Иванов подвигна високо летвата в Оценка за съвместимост на БФС

43-годишният Йордан Линков е прочут във футболните среди на Пазарджик най-вече като някогашен вратар на Хебър и още няколко клуба от професионалния и аматьорски футбол в България. Той е роден е на 26 януари 1978 година в Пазарджик. Юноша е на Хебър. При мъжете стартира на първо време в Тракия (Звъничево), където е свикан от тогавашния треньор на тима Лазар Димитров. След сливането на Тракия(Зв) и Хебър през лятото на 1998 година се завръща за малко на стадион " Георги Бенковски ". През есента на същата година обаче е преотстъпен на Спартак (Плевен), в който тим стартира и кариерата му на професионален футболист. Като подобен в следствие Линков играе за Академик (Свищов), Ботев (Пловдив), Несебър, Вихрен, Черно море, Локомотив(Мездра), Олимпиакос(Никозия). Има 1 мач за националния тим. След края на дейната си спортна кариера се насочва към частен бизнес.

" Тепърва ще се срещна с ситуацията в Оценка за съвместимост на БФС - Пазарджик. Не очаквайте от мен лов на вещици. Всеки, който желае да продължи да работи в името на футбола ще бъде добре пристигнал. Разбира се принудително не мога да задължа никои да продължи, в случай че не желае ", разяснява пред " Марица " новият ръководител на Оценка за съвместимост на БФС. Той добави, че има своите хрумвания по повод развиването на районния аматьорски футбол и ще се опита да ги осъществя благодарение на локалната власт и управлението на футболната централа в София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР