Нов протест в подкрепа на новоизбрания зам.-председател на народното събрание

...
Нов протест в подкрепа на новоизбрания зам.-председател на народното събрание
Коментари Харесай

Долу ръцете от Валери: Протест в защита на новия зам.-председател на НС

Нов митинг в поддръжка на новоизбрания зам.-председател на националното заседание Валери Симеонов се организира пред Народното събрание.
 Валери Симеонов митинг БГНЕС
С лозунги „ Долу ръцете от Валери “ и „ Валери, родолюбец на дело, не на думи “ , представители на браншови организации, симпатизанти на НФСБ и жители желаеха той освен да остане в политиката, само че и някой ден да стане министър-председател.
 Валери Симеонов митинг БГНЕС
Тук съм с цел да защитя Валери от всички нападки, които хвърлят против него . Уплашиха се от честните му думи. Сега заплащат на майките, с цел да го плюят и да излизат с черни флагове, с които наподобяват на терористите от ИДИЛ. Това не е волята на майките, те са подковани “, съобщи Радка Янева-Гущерова и добави, че през днешния ден са малко, тъй като на тях никой не им заплаща.-->

Депутатът от НФСБ Петър Петров също беше измежду протестиращите . Според него подземният бизнес заплаща митингите против Валери Симеонов, тъй като не желае да има ред, дисциплинираност и правда.
 Валери Симеонов митинг БГНЕС
Как няма да поддържа един митинг на хора, измежду които няма един с мургава кожа . Тук всички са с интелигентни физиономии и хора, които знаят за какво са пристигнали. Стига към този момент с тези незнайни сили, които заплащат избори, кметове, заплащат всичко, стига към този момент. Трябва да стане народна власт в България и хората да знаят, че един кмет е определен, а не платен “, съобщи своята позиция Петров и добави, че има вяра, че в бъдеще здравото и рационалното ще победи.
 Валери Симеонов митинг БГНЕС
Той е безапелационен, че офанзивата против Симеонов не идва от политически партии .
 Валери Симеонов митинг БГНЕС
Дора Евтова пък сподели, че малко на брой знаят на какъв брой доста хора е помагал Симеонов и, че е неуместен на мнозина, тъй като споделя истината за тях.
 Валери Симеонов митинг БГНЕС
Аз се смятам длъжна да защитя Валери Симеонов , тъй като проследявам неговата активност и съм в тази партия още от времето преди тя да бъде основана. Наблюдавам всички процеси и негови дейности. Ще го пазя постоянно, до момента в който съм уверена, в това което прави, че е вярно и заслужено “.
 Валери Симеонов митинг БГНЕС
Пенка Георгиева прикани майките от „ Системата ни убива “ да се смирят .

„ Няма ли кой да каже на тези дами, които не престават да вършат тези дивотии, че омразата, злобата убива. Това е доста ужасно нещо. Ако правиш положително, в случай че си честен бог няма да те накаже толкоз ужасно “, съобщи Пенка Георгиева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР