Нов протест след смъртта на 15-годишния Филип в София. Блзики,

...
Нов протест след смъртта на 15-годишния Филип в София. Блзики,
Коментари Харесай

Близки и приятели на Филип излизат на нов протест

Нов митинг след гибелта на 15-годишния Филип в София. Блзики, другари и родственици на момчето ще се съберат още веднъж пред постройката на Министерство на вътрешните работи. Той ще стартира в 18 часа. Хората желаят правдивост за отнения живот на момчето. Ще упорстват за съответно наказване за 37-годишния Петър Тодоров, който пийнал блъсна детето на пешеходна пътека.

„ Моля, всеки, който може да откри малко време да пристигна, тъй като едно детенце не трябва да бъде забравяно, “ молят в обществената мрежа.

„ Здравейте,

ДНЕС от 18:00 ч пред постройката на Министерство на вътрешните работи (ул. “6-ти септември ” 29) ще има митинг, с които се надяваме да се даде публичност за сбърканата страна, в която живеем, за всички наболели проблеми, най-много за безпощадните убийства по пътищата.

Моля, всеки, който може да откри малко време да пристигна, тъй като едно детенце не трябва да бъде забравяно.

Едно дете, което искаше да бъде мъж, и което беше образец за нас, възрастните.

Нека не отминаваме следващия случай на некомпетентност, неблагоразумие, надменно и безочливо държание, възприятие за безотговорност, безхаберие на страната!

Ще минем и по последният му път.

Ул. “Паренсов ”, ул “Цар Шишман ” до трагичната пешеходна пътека, на която ФИЛИП остана вечно, “ гласи оповестеното известие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР