Нов протест се проведе снощи заради забавянето на ремонта на

...
Нов протест се проведе снощи заради забавянето на ремонта на
Коментари Харесай

Поредно недоволство срещу ремонта на трасето на трамвай № 5 в столичния квартал Княжево

Нов митинг се организира нощес поради забавянето на ремонта на трасето на трамвай № 5. Недоволните се събраха в квартал " Княжево ", с цел да изразят несъгласието си с следващото закъснение на основен ремонт в столицата. Освен това те са недоволни и от качеството на осъществявания ремонт.

" Няколко квартала и села са откъснати от най-удобния си превоз и връзка с центъра. Събрахме се към 100-на души и нашите съществени претенции са: има голямо струпване на забавяне от към половин година за стартирането на трамвай № 5 и по тази причина настояваме час по-скоро да бъде пуснат в експлоатация; желаеме и трамвай № 11 да стига до тук, както беше преди. Останалите проблеми са свързани със самия ремонт ", изясни Любо Стефанов от градска самодейност " Княжевецъ ".

Той добави, че от Столична община настояват, че се вижда края на ремонта, само че локалните хора не имат вяра на това, а качеството на ремонта е под всякаква рецензия.

В писмена позиция до Българска национална телевизия от общината показаха, че ДНСК е насрочила приемателна комисия на трамвайното трасе по бул. " Цар Борис Трети " от кв. " Бъкстон " до кв. " Княжево. Веднага след въвеждането на обекта в употреба ще бъде пуснато трамвайното придвижване, периоди обаче няма.

Вижте повече в директното включване на Алекс Донев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР