Нов протест пред съда в Пловдив е организиран от близките

...
Нов протест пред съда в Пловдив е организиран от близките
Коментари Харесай

В Пловдив ври и кипи заради убийството на Митко от Цалапица

Нов митинг пред съда в Пловдив е проведен от околните и роднините от убития преди няколко месеца в Цалапица Димитър Малинов.

Първата братовчедка на свиреп убитото момче Марина Малинова издигна афиш, на който написа, че желаят делото да бъде трансферирано от Районна в Окръжна прокуратура, където се гледат тежките закононарушения, написа Блиц.

Протестиращите упорстват делото, което ще започва в 9 часа против близнаците Борислав и Валентин Динкови да бъде отсрочено до изгонването на посочения за причинител Рангел Бизюрев.

Припомняме, че преди 2 дни младият мъж беше хванат в Дания.

В продължение на 4 месеца той се укриваше. Близнаците са упрекнати в укривателство. Предишното дело против тях бе отсрочено, защото двамата дават безусловно спорни показания.

Единият твърди, че няма нищо общо с убийството, а другият дава показания, че е взел участие в укривателство на натрупа.

Близките упорстват близнаците също да бъдат упрекнати в тежко съзнателно закононарушение ликвидиране и считат, че показанията на Рангел, когато бъде екстрадиран в България, ще извърнат хода на делото, защото до момента близнаците трансферират съществени виновността на Бизюрев.

Майката на убитото момче Атанаска Бакалова също упорства да не бъде даван ход на делото, а то да се отсрочи. Почернената жена и протестиращите желаят пожизнен затвор и на Рангел Бизюрев и близнаците.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР