Нов протест пред българското посолство в Скопие с идеята да

...
Нов протест пред българското посолство в Скопие с идеята да
Коментари Харесай

Пореден протест пред българското посолство в Скопие

Нов митинг пред българското посолство в Скопие с концепцията да показва, че македонският народ не се предава и не е склонен да се водят договаряния за македонския език. Вторият по ред митинг бе разгласен в обществените мрежи от ръководителя на придвижването „ Трета “ Люпчо Палевски. Въпреки че Мицковски и Апасиев - водачите на опозиционните партии ВМРО-ДПМНЕ и Левица, уредниците упорстват, че македонците са наясно какво вършат и стачкуват " преди българската политика да извърши закононарушението, което ощетява двата прилежащи народа, които са се изпълнили с взаимна ненавист поради глупавата политика на Европейски Съюз от двете страни на границата “. 

И нощес протестиращите, издигнаха лозунги „ Не в Европейски Съюз “, „ 1941=Берлин, 2022=Брюксел “ и транспаранти с надписи „ Не на българските договори/изнудвания “ и „ Български, съгласно Европейски Съюз, админи “. Част от участниците бяха загърнати или вееха флагове със звездата от Вергина. Те рисуваха по асфалта същия знак, обявявайки, че „ това ще бъде Булевардът на слънцата “. 

Протестиращите, които се опълчват на Европейски Съюз и желаят завършек на договарянията с България, се заканиха идващия четвъртък още веднъж да продължат с митинга си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР