Нов протест на работници в оръжеен завод. След като преди

...
Нов протест на работници в оръжеен завод. След като преди
Коментари Харесай

Нов протест на оръжейни работници


Нов митинг на служащи в оръжеен цех. След като преди десетина дни чиновниците на "Дунарит " се подвигнаха на демоснтрация против възможното затваряне на завода, в този момент недоволството си от сходно развиване на нещата ще показват и работещите в "Емко ". Според тях сдружението се унищожава съзнателно. В края на юли по решение на звеното към Министерския съвет, което дава отговор за сигурността на доставките, е замразен лицензът на " Емко ". Експертите са разкрили нарушавания в работата на компанията, напомня Нова ТВ.

Сега чиновниците в предприятията в град Трявна и село Белица се опасяват да не изгубят работата си. Категорични са, че отнемането на лиценза ще докара до закриването на предприятията, в които работят.

Днес по обяд министърът на стопанската система Емил Караниколов даде обещание да даде уточнения за обстановката. От ведомството му оповестиха, че ще бъдат изнесени данни по отношение на установените нарушавания и прекъсването на лиценза на оръжейния цех от страна на Междуведомствения съвет по защита и сигурност.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР