Нов проект в сърцето на Варна разгневи живеещите в центъра

...
Нов проект в сърцето на Варна разгневи живеещите в центъра
Коментари Харесай

Варна пламна! Какви са тия милиони за абсурден проект за една къса улица в центъра?!

Нов план в сърцето на Варна разгневи живеещите в центъра на българската морска столица. Той планува осакатяването на и без друго сложното напредване на коли и паркиране в региона на Шишковата градинка. Живеещите там към този момент понесоха вреди при въвеждането на Синята зона, дружно с което беше неразрешено паркирането към градинката, което постоянно до момента е било позволено. Сега има нов план, при който без особена логичност ще се налеят над 1 млн. лв., за превръщането и на дребното останали паркоместа в пешеходна зона, написа vihrogon.bg .

Най-точно отношението на живеещите в центъра варненеци проличава в този коментар на жител:

Предлагам да се изготви план, с който Варна да се трансформира напълно в пешеходна зона, всички да си стопират колите сред Летището и Девня и да се забранят всевъзможни колела, тротинетки, моторчета, лагерни колички и всяко друго оборудване, което може да придвижва човек. Може би тогава ще са удовлетворени всички ПЛАТЕНИ зелени деятели? Със сигурност ще са удовлетворени крадливите ни управници, защото ще усвоят 2-3 милиарда евро за „ великия план “ и може би ще задоволят безграничната си алчност и лакомия.

Единствените недоволни ще са преселниците, тъй като ще би трябвало да си стопират колата в Девня, да нарамват вързопа си и да вървят пешком до града. Може би при реализирането на план „ Пешеходна Варна “, минималистичните мозъчета на живеещите в кварталите варненци, които в този момент злобеят по адрес на живеещите в центъра, ще схванат каква е задачата на „ ПОДОБРЕНИЯТА “ в „ РАЗЦЪФВАЩА “ Варна.

Драги съграждани, задачата е не да става по-лесно и по-удобно за живеещите на Варна, а ЕДНИ ХОРА ДА УСВОЯТ ЕДНИ ПАРИ по ЛИЧНИТЕ СИ СМЕТКИ. Такава е задачата и със Златна /Синя/ зона, такава е и с всички направени по центъра поправки, такава е с бул. „ Левски “, такава е с бъдещата библиотека и т. н планове за замогване на избрани лица.

Нали всички сме съгласни, че не е обикновено и заслужено да се ремонтира нещо, което не се е разрушило 30г и една година след ремонта му всичко новопоставено да би трябвало да се ремонтира още веднъж с парите от налозите на Варненци?

Вярно е, че няма безконечни неща, само че всяка година да крадат по една и съща скица ми се коства прекомерно за търпението и на най-простия народ. Те крадат вашите пари, взети от вашите налози и изобщо не ги интересува в каква среда и по какъв начин ще живеете. Не разбирам за какво живеещите в кварталите сега злобно се любуват на нещастието на живеещите в центъра на Варна? Та нали на следващия ден това злощастие ще застигне и вас? Как ще се почувствате, в случай че сте заплатили с цел да спирате в противозаконна синя зона и все пак няма къде да паркирате?

За страдание българинът злобее върху нещастието на различен българин и едвам когато злобеещият бъде застигнат от същото злощастие схваща, че е трябвало доста по-рано да бъде съпричастен, да се сплоти със сполетелия нещастието, дружно да пазят правата си и да търсят отговорност от техните прислужници – ръководещите. Няма значение кой живее в центъра и кой в кварталите. Единственото значимо е да сме единни и да се борим дружно с безскрупулните крадци с цел да може Варна да се развива вярно и да бъде прелестен град за нас и децата ни.

Друг неудовлетворен варненец разкри каква в действителност е действителността за живота в центъра на Варна и какъв брой безсмислено е в действителност да се наливат пари в така наречен Гръцка махала:

Като чете човек, остава с усещане за някакъв огромен проект… Всъщност става въпрос за едно насрано кръгово с диаметър 10-15м…, Какви велоалеи, какви повдигнати пешеходни пътеки, какви,,пет лв. “ в тази тяснотия? И ситуацията с банята малко по-надолу е същото. Градът като цяло, от дълго време е изчерпал всевъзможни благоприятни условия за инфраструктурно развиване (в централната си част), тъй като просто е доста дребен, дребни тесни улици в Гръцката махала, влага и една непрекъсната „ ненатрапчива “ смрад на котешка урина и изпражнения, които се разнасят меланхолично из тесните улички и с която живущите там са привикнали до степен да не и обръщат внимание. На времето може и да е било влиятелно да живееш в Гръцката махала (аз също дълго съм живял там), само че сега е останал единствено бледен спомен от това което беше в по-възрастните хора там (те младите там не са изключително много).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР