Нов продукт с името Карта София, се разработва в Центъра

...
Нов продукт с името Карта София, се разработва в Центъра
Коментари Харесай

Карта София ще предлага отстъпки за гостите на столицата

Нов артикул с името " Карта София ", се създава в Центъра за градска подвижност. Това е тъй наречените превозен документ, или карта за пътешестване по цялата градска мрежа с тридневен период на годност. Тя обаче дава на притежателите си и редица понижения. Това оповестиха от Центъра за градска подвижност /ЦГМ/.

Първоначалният стадий в изработването на " Карта София " към този момент е преминат, сега екип на Центъра за градска подвижност я добавя с нови екстри. Тридневна карта за пътешестване в градския превоз е на стойност 20 лв., тя важи единствено за един собственик. Документът е за период от три поредни календарни дни, годният интервал е изписан на лицето на картата сега на издаването.

Превозният документ дава опция освен да се пътува без ограничаване до всички забавни за туристите места в София, само че и за понижения в над 50 обекта из града. Сред тях са доста заведения за хранене, музеи, книжарници, обекти за спорт и забавление, в това число с картата може да се кара по-евтино и картинг.

Подготвя се книжка-каталог, в която с снимки и координати ще бъдат включени всички обекти, които дават понижения на притежателите на картата. До отпечатването на книжката-каталог, включените в картата места могат да се видят на формалната страница на ЦГМ.

" Карта София " е предопределена за всички български и задгранични посетители на столицата. Картата може да се закупи от всички бюра за продажби на ЦГМ, в които има картови принтери и се издават транспортни документи.

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР