Нов проблем възникна пред Филип Янков, който е обвинен в

...
Нов проблем възникна пред Филип Янков, който е обвинен в
Коментари Харесай

След лечението в Центъра за психично здраве нов проблем застигна Филип Янков

Нов проблем породи пред Филип Янков, който е упрекнат в опит за преднамерено ликвидиране, откакто наръга 4 пъти с нож собствен комшия в село Рогош, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . 57-годишният обвинен за втори следващ път не се яви в правосъдната зала.

В началото на януари повода беше, че е постъпил за лекуване в Центъра за психологично здраве. Сега към този момент е изписан и се намира в дома си, само че се е заразил с ковид. Адвокатът на подсъдимия изясни, че Филип Янков се почувствал зле и си купил от аптеката бърз антигенен тест, който се оказал позитивен.

" Аз нито съм го виждал, нито съм се чувал с него. Информацията ми е от неговия наследник, който ми показа записка от персоналния доктор на татко си ", съобщи в правосъдната зала бранителят на Филип Янков.

В залата не се яви и потърпевшият Тодор Ванев, който е частен обвинител и цивилен просител. Отсъстваха също по този начин няколко очевидци, както и един от правосъдните заседатели. Поради тази причина делото бе отсрочено за 7 март от 9,30 часа.

Припомняме, че екшънът се разразил на 15 май 2020 година, когато в двора на една от къщите в Рогош представители на двете семейства се млатили с железни тръби, бухалки и дървени прътове. Причината за раздора е разпространен в интернет порноклип с присъединяване на потърпевшия Тодор Ванев и снахата на Филип Янков - Атанаска. Тя също беше очевидец по делото и в предходно съвещание призна, че Тодор я е изнудвал, тъй като бил снимал два клипа, в които тя му прави френска обич.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР