Нов председател на УС има ФК Хебър 1918. Досегашният титуляр

...
Нов председател на УС има ФК Хебър 1918. Досегашният титуляр
Коментари Харесай

Найден Шопов вече не е президент на ФК Хебър

Нов ръководител на УС има ФК Хебър 1918. Досегашният титуляр на поста Найден Шопов бе сменен от 54-годишният Елизар Спасов. Рокадата бе направена на извършеното Общо отчетно-изборно заседание на клуба, което се състоя преди няколко дни. Днес решенията на форума бяха валидирани от Агенцията по вписвания.

Найден Шопов напусна поста ръководител и член на УС по негова молба поради многото си други задължения. Освен от служба, делегатите го освободиха и от отговорност. На негово място като нов член и ръководител на УС бе одобрен Елизар Спасов.



Нйден Шопов(вдясно), Веселин Минев и Александър Тунчев са измежду учредителите на настоящия ФК Хебър 1918

Припомняме, че Найден Шопов пое съдбините на ФК Хебър през 2015-та година при фактическия рестарт на клуба. В първата година от възобновяване на активността си Хебър развиваше единствено детско-юношески футбол, а от лятото на 2016-та започва и с мъжка гарнитура, откакто откупи лиценза на Чико(Бяга) за присъединяване в тогавашната " В " ЮФГ. През първата година клубът се устояваше с финасовата поддръжка на Община Пазарджик и главно на предприемачите и общински съственици Найден Шопов и Румен Димитров, които бяха част от Управата на сдружението. От 2017-та година общината усили своята милостиня в издръжката на клуба, а като член на УС, отговарящ за спортно-техническата част бе кооптиран предприемачът и някогашен футболист на Хебър Иван Папазов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР