Нов пореден конфликт между Рачков и Веско Маринов беляза последното

...
Нов пореден конфликт между Рачков и Веско Маринов беляза последното
Коментари Харесай

Веселин Маринов обиди Рачков

Нов следващ спор сред Рачков и Веско Маринов беляза последното издание на " Като две капки вода ", само че този път границите и на двамата очевидно бяха преминати, тъй като се чуха повече от неподозирани реплики, които даже накараха продуцентът Джуди Халваджиян да нахлуе учуден на сцената.

Хитовото шоу за фалшификати прикова за следващ път зрителското внимание освен с следващата порция любопитни превъплъщения, само че и със словесните плесници, които шумно си размениха двамата.

" Като те виждам можеш да имитираш един международен американски артист – Алф. Даже и гримче не ти би трябвало, наподобявате си и на растеж го докарваш ", заяви Веско Маринов пред цяла България, откакто изтърпя не за първи път подигравателните мнения на Рачков от сцената по собствен адрес. Да напомним, че закачките сред Рачков и Маринов започнаха още в предходния сезон на " Капките ", след като и двамата неслучайно са наричани  " баджанаци ".

" Г-н Маринов, още трима души има, чакат да се изкажат ", провокира не за първи път Веско Маринов Рачков, прекъсвайки го по време на шоуто.

" Фабриката за шлагери, трубадура на прочувствените балади, рицарят на печалния облик ", разгласи осъществяването на Наско Пенев в облика на Веселин Маринов.

" Поне на тази ария няма да ти отговоря както ми се желае ", пресече опита на Рачков да го предизвика още веднъж.

" Млъкни, доста те апелирам! Идва ми да кажа най-цветущите изрази на този свят. Като те виждам можеш да имитираш един международен американски артист – Алф ", не се сдържа и отвърна артистът.

Но и Рачков не му остана задължен с репликата: " В " Денсинг старс " щяхте да сте по-добър ".

В последна сметка най-после двамата вместо да се заловен предстоящо за гушите, каквито страсти демонстрираха от самото начало, се усмихнаха, а Веско Маринов даже избухна в смях, написа Plovdiv24.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР