Нов периметър от столичния кв. “Иван Вазов е включен в

...
Нов периметър от столичния кв. “Иван Вазов е включен в
Коментари Харесай

Нов периметър от столичния кв. Иван Вазов е включен в зелена зона


Нов периметър от столичния кв. “Иван Вазов ” е включен в режим платено паркиране. Това се случва по предложение на живущите в съседство, подкрепено и от районния кмет Димитър Божилов. Пространството сред блоковете 30 и 32 с вход откъм ул. “Ярослав Вешин ” към този момент е в зелена зона, осведомиха от регион " Триадица ".

Центърът за градска подвижност стартира инвестиция с част от приходите от зоната за платено паркиране в квартала, като от през днешния ден стартира отделяне на регламентиран паркинг сред блоковете 29, 28 и 27А в кв. “Иван Вазов ”. От районната администрация оповестяват още, че е приключен главният ремонт на покрива на 20 ОУ " Тодор Минков ". Спрени са течове от покривната част на постройката. Почти е приключен и ремонтът на санитарните възли в образователното заведение. В " Триадица " се прави ремонт на улици и тротоари като сега се работи по северния тротоар на ул. " Орехова гора " в сектора сред ул. " Нишава " и ул. " Хайдушка гора ". Предвидено свързване на бул. " Гоце Делчев " с ул. " Нишава " чрез комфортен пешеходен маршрут. На южната страна на улицата, в посочения сектор, ще се ликвидира кална точка и ще се обособят места за паркиране, като пространството за престой на коли ще се усъвършенства.

От районната администрация осведомят, че стартира асфалтирането на ул. " Славовица ", в сектора след 121-во СУ " Георги Измирлиев ". След ремонта на тротоарната настилка в частта пред учебния вход, регионът започва и строително-монтажни работи по полагане на асфалтова настилка с широчина четири метра, която да обезпечи безвреден достъп до бул. " България ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР