Нов пътешественик във времето твърди, че е създал машина на

...
Нов пътешественик във времето твърди, че е създал машина на
Коментари Харесай

Словенец сензационно: Изобретих машина на времето, работи с вода и ток, посетих 45-и век

Нов странник във времето твърди, че е основал машина на времето, която може да придвижи хора напред или обратно във вековете, употребявайки електричество и вода. " Давид " от Словения споделя, че е изоставил фамилията си за 8 години, с цел да научи повече за пътуването във времето, написа Daily Mirror.

На дългите си пътувания той срещнал мъж на име Джак Лион Косто, който построил машината и имал фотоси, с които да го потвърди, само че не разрешил на Давид да ги отнесе до 2018 година Давид, който твърди, че учи физика от дребен и доста харесва Никола Тесла, употребява знанията си, с цел да сътвори лична машина за пътешестване във времето.


" Никой няма да повярва на историята ми ", жалва се " Давид ". Историята му продължава по този начин: " Мечтаех си да я направя. За цели осем години оставих всичко, даже фамилията си, с цел да завърша машината, това беше моята фантазия. Докато изследвах, пътувах из целия свят. Опитах се да намеря човек, който да знае най-малко малко за нея. Опитах се да намеря и машината. "
Тогава е направил и пробив: " Срещнах човек, който имаше белег от лазерно оръжие. Друг човек пък ми сподели фотография от 35-и век. Във Франция се срещнах с мъж, който беше направил машина на времето, която работеше благодарение на електричество и вода. Името на този човек беше Джак Лион Косто, а това се бе случило през 1928 година "
" Давид " споделя и още за чудноватата машина: " С нея може да пътува както напред, по този начин и обратно във времето. Джак даже е бил и в 5-и век. Открих, че пътуването с машината боли доста, тъй като въпреки всичко се употребява доста електрическа сила. Използването ѝ може да аргументи даже съществени увреждания. "
" Давид " споделя и за това, че е " ходил " до 45-и век, когато постройките са имали повече от 500 етажа и е имало " летящи машини ". Той твърди, че е пътувал 20 пъти със личната си машина, само че можел да пътува единствено до бъдещето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР