Нов панелист застана до Гала тази сутрин и това е

...
Нов панелист застана до Гала тази сутрин и това е
Коментари Харесай

Гала с нов панелист

Нов панелист застана до Гала тази заран и това е репортерката й Ася Енева. Младата дама очевидно се е трансформирала в новата фаворитка на водещата, защото от известно време насам е по-близка с нея. Затова съдим и от обстоятелството, че преди време телевизионерката я позволи в дома си за репортаж, в който с мъжа й Стефан влязоха в ролята на чистофайници и демонстрираха разнообразни джаджи за разчистване. Малцина са тези, които са прекачвали прага на покоите на бившето момиче на шанса, шушукат в средите.

До момента Ася се появяваше моментно в "На кафе " и главно, с цел да разгласи някой от репортажите си. Днес предаването обаче мина с дейното присъединяване на Енева като панелист. Тя застана до коронните коментатори Патрашкова, Дарин Ангелов, Георги Блажев и миската Ромина Тасевска.

Зрителите бързо направиха заключението си, че Ася в действителност е заела мястото на Андреа Банда Банда. Инфлуенсърката в последно време отсъства трайно от ефира на "На кафе ", а от предаването мълчат за неналичието й. Дали поради острите реакции към нейните изяви в продукцията, панелистите към този момент са с ново женско наличие. Тази заран екипът на Гала беше и очевидно отделечен един от различен. Голямата маса, която споделяха до през вчерашния ден бе сменена с масички вид щъркел.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР