Нов опит за пренасяне на голямо количество недекларирана валута са

...
Нов опит за пренасяне на голямо количество недекларирана валута са
Коментари Харесай

Откриха над половин милион британски лири в хладилен агрегат на камион


Нов опит за преместване на огромно количество недекларирана валута са предотвратили чиновници на Митнически пункт " Капитан Андреево ". Над половин милион английски лири са отктити в хладилен елемент на товарен автомобил, оповестиха от Агенция " Митници ".
 В тайник на бус митничари откриха пачки с над 100 бона
В тайник на бус митничари откриха пачки с над 100 бона

Случаят е от през вчерашния ден на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево "

Пколо 18.25 часа на 4 юли 2022 година на пункта дошъл товарен автомобил с турска регистрация на път от Германия през България за Ирак. Камионът е определен за щателна митническа инспекция, при която в хладилния елемент на полуремаркето, както и в арматурното табло в шофьорската кабина са открити полиетиленови пликове с банкноти в купюри от 5, 10, 20 и 50 английски лири. Общото количество на откритата недекларирана валута е 531 315 английски лири, с левова равноценност 1 208 890 лв..

По случая е формирано бързо произвеждане. Шофцорът е турски жител на 36 години. Той е притеглен като обвинен за това, че не е заявил документално пред митническите органи пренасяната валута през границата, която е външна граница за Европейския съюз, като цената на валутата е в изключително огромни размери.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР