Нов опит за избор на председател на Народното събрание .

...
Нов опит за избор на председател на Народното събрание .
Коментари Харесай

Нов опит !За трети пореден ден депутатите ще опитат да изберат председател на Народното събрание 

Нов опит за избор на ръководител на Народното събрание. За трети следващ ден депутатите ще пробват да изберат началник на Народното събрание. Въпреки отстъпките на първите 2 политически сили ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната " формула не беше открита, кандидатура не беше гласувана

Партиите на няколко пъти се събираха на председателски препоръки, само че единственото реализирано на тях беше усмиряване на тона на диалозите. В течение на деня ГЕРБ-СДС отдръпна своя претендент Росен Желязков от конкуренцията, само че и това не реши рецесията.


„ Възраждане " също отдръпнаха номинацията на Петър Петров. В прочувствена тирада Вежди Рашидов отдръпна номинацията си,припомня бнр. Тогава водачът на левицата Корнелия Нинова сподели от парламентарната естрада, че партията ѝ още веднъж номинира Кристиан Вигенин. ГЕРБ-СДС и " Продължаваме Промяната " взеха решение да не издигат други кандидатури за поста. От " Възраждане " предложиха Цвета Рангелова, а от Движение за права и свободи не престават да стоят зад кандидатурата на Йордан Цонев.

Така беше оповестена дълга отмора и през днешния ден в 10:00 часа разискването на претендентите продължава за трети календарен ден.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР