Нов обект за раздаване на готова храна, за деца на

...
Нов обект за раздаване на готова храна, за деца на
Коментари Харесай

Правят нов пункт за готова храна за деца до 3 години във Варна, ще е в кв. Победа

Нов обект за разпределяне на подготвена храна, за деца на възраст от 10 месеца до 3 години, ще стартира да работи от 26-ти август, понеделник, оповестяват от общинското дружество „ Комплекс за детско хранене “. 

Обектът е с адрес кв. „ Победа “, ул. “Петко Стайнов “ № 12, вх. 7. Храната ще се издава от 10,50 ч. до 12,30 ч., след авансово закупуване на купони.

В 23 пункта във Варна родители могат да получават подготвена храна за деца до 3-годишна възраст, като приготвянето става в три кухни-майки. Разливочни пунктове има в разнообразни региони в града, в това число в кварталите Виница, Галата и село Тополи. От услугата месечно се възползват 2500 деца. Комплексът предлага и подготвяне на храна в детските кухни в събота и неделя. Менютата са съобразени с условията за пълноценно и здравословно хранене и се слагат на видно място във всеки пункт. На таблата всекидневно има данни за типа ядене, както и за продуктите, които се употребяват, показват от предприятието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР