Нов национален протест организира Синдикат на служителите в затворите в

...
Нов национален протест организира Синдикат на служителите в затворите в
Коментари Харесай

Служителите на затворите в желязна хватка около Цачева, протестите ще бъдат...

Нов народен митинг провежда Синдикат на чиновниците в пандизите в България на 10 март. Той ще е под надпис „ Европа и за нас “ и ще протече като протест – шествие, което ще премине от площада пред Министерство на правораздаването през Министерство на финансите до постройката на Министерския съвет. Синдикат „ Охрана “ също ще взе участие с целия си потенциал от благоприятни условия в плануваната самодейност. До 10 март пред местата за отнемане от независимост ще има митинги още пред пандизите в Бобов дол, Ловеч, Стара Загора, Варна и Пазарджик.

В Стара Загора следващият митинг е на 6 март от 17 часа пред Съдебната палата.

От синдикалните организации упорстват за повече средства за заплати на чиновниците на профилираните дирекции подчинени на министъра на правораздаването още в границите на актуалната година. Въпросът беше разискван на поредност срещи с управлението на Министерството на правораздаването само че казусът остана неуреден.

До края на седмицата УС на Синдикат на чиновниците в пандизите в България ще насочи искане за информация по въпроса какъв е общият размер на избраните разпределените и получените бонуси, награди или спомагателни хонорари изплатени на всеки един от членовете на политическия кабинет в интервала 1 януари – 31 декември 2017г.

Паралелно с митингите, които ще продължат да се организират по места според признат проект за дейности, управлението на Синдикат на чиновниците в пандизите в България ще изпрати ново писмо с ясно обръщение до министър-председателя на България, че пенитенциарната общественост няма да търпи невижданата надменност и скандалното финансиране на бранша за сигурност в неин ущърб, оповестява Дарик.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР