Нов наркотик е открит по улиците на САЩ, а епицентърът

...
Нов наркотик е открит по улиците на САЩ, а епицентърът
Коментари Харесай

Нов наркотик със зловещо пристрастяване плъзна в САЩ

Нов опиат е открит по улиците на Съединени американски щати , а епицентърът е Филаделфия. " Tranq " , както го назовават на улицата, е изумил учените поради зависимостта, която провокира.

" Tranq " е примес от фентанил и успокоително за коне и крави , наречено ксилазин. В композиция двете субстанции пораждат пагубен резултат върху човешкия организъм. Този опиат безусловно разяжда кожата на хората. Поради тази причина е наименуван " зомби опиат ", а експертите настояват, че скоро може да се сблъскаме със подиуми от филми на ужасите, в които по улиците ще се разхождат хора, наподобяващи на зомбита.

Скай нюз организира следствие и откри доста бързото му навлизане измежду общността, като здравните служащи се борят да се оправят с казуса.

Служителите в публичното опазване на здравето са разтревожени от разпространяването на опиата и са загрижени за ужасяващите увреждания, които той предизвиква на телата на употребяващите го.

Отвъд полусъзнателното положение, което опиатът провокира, той безусловно разяжда кожата на хората. Раните изригват в люспеста кора от мъртва тъкан, която, в случай че не се лекува, може да докара до ампутация.

Друг проблем е пристрастяването, което провокира. Наркотикът изисква организмът да бъде презареден незабавно след отшумяване на резултата. Абстиненцията е извънредно тежка, а пристрастяването е по-голямо от това към хероина.

Източник: БГНЕС

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР