Нов мюзикъл за принцеса Даяна ще бъде заснет без публика

...
Нов мюзикъл за принцеса Даяна ще бъде заснет без публика
Коментари Харесай

Мюзикъл за принцеса Даяна ще дебютира по Нетфликс

Нов мюзикъл за принцеса Даяна ще бъде сниман без аудитория и ще бъде излъчен по Нетфликс при започване на 2021 година, преди премиерата на Бродуей, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Театрите на Бродуей остават затворени поради епидемията от новия ковид. Това е наложило дебюта на шоуто в стрийминг платформата.

"Много сме разчувствани най-сетне да споделим шоуто с феновете на театъра по целия свят - споделиха продуцентите. - Макар и представленията онлайн да не могат да бъдат заместени, за нас е чест да се включим в качествената продукция, която Нетфликс обезпечава на клиентите си по света ", предава Българска телеграфна агенция.

Принцеса Даяна е най-красивата кралска персона на всички времена

Премиерата на мюзикъла "Даяна " беше планувана за 31 март тази година, само че беше отсрочена поради затварянето на театрите на Бродуей поради пандемията. Предпремиерните представления към този момент бяха почнали през март.

Шоуто наблюдава връзката на принц Чарлз и Даяна преди брака им, сватбата им и по-късно живота им до развода. Премиерата в този момент е планувана за 25 май 2021 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР