Нов мощен тв скандал е напът да взриви хайлайфа. Ралица

...
Нов мощен тв скандал е напът да взриви хайлайфа. Ралица
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева нанесе удар под кръста на Ралица Паскалева

Нов мощен тв скандал е напът да взриви хайлайфа. Ралица Паскалева напусна сериала " Откраднат живот " и се захвана да води риалити формата " Игри на волята ", като остави без работа досегашната му водеща Александра Сърчаджиева. От сериала взеха решение да си го върнат на дамата на Теодор Салпаров и вкараха конкурентната ѝ в докторския сериал.

Сърчаджиева ще го играе хирург - дъщеря на министър. Нейната роля е основна за сериала и ще я виждаме през всичките 35 серии, които ще сложат дефинитивно завършек на кино лентата.

" За мен, от през днешния ден стартира едно доста вълнуващо премеждие! Приключение, наречено Откраднат живот! Благодаря за тази невероятна среща с прелестни сътрудници и страховит екип! Благодаря ви за топлината, любовта и професионализма, с които ме посрещнахте ", написа актрисата в персоналния си профил.



Нейната колежка Милена Живкова я посрещна много задушевно: " Саше, на добър час в " Откраднат живот ", мое прелестно, слънчево момиче! Няма да мога, да виждам серията довечера, тъй като имам зрелище, ще я пусна по-късно! Но знаеш, какъв брой доста те одобрявам и обичам, и съм сигурна в твоят триумф! Прегръщам те с любов ", съобщи тя.

Зрителите обаче не са впечатлени от актьорската игра на Алекс, само че чакат в бъдеще да се развие и да покаже в действителност на какво е способна. Със сигурност ще ѝ бъде мъчно да изпъкне измежду толкоз положителни и надарени артисти, които цяла България обикна, написа уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР