Нов моден аксесоар стана хит сред звездите. От няколко дни

...
Нов моден аксесоар стана хит сред звездите. От няколко дни
Коментари Харесай

Ето коя е новата мода сред звездите! СНИМКИ

Нов фешън аксесоар стана шлагер измежду звездите. От няколко дни от ден на ден известни персони демонстрират в обществените мрежи, че са се сдобили с подправени кожни „ импланти “. Те са в най-различни форми и припомнят на фантастични герои от известни приказки и филми.

В понеделник Ким Кардашян показа няколко видеа с огърлица, която е точно подобен „ имплант “. Тя наподобява на по-обемен чокър, само че като че ли е част от кожата на врата ѝ. Освен това свети в тъмното.

Малко откакто Ким провокира възторг със своите постове, Криси Тейгън разгласява фотография с благ криле върху гърдите си, написа тялото.бг. Нейният „ имплант “ е много по-голям и изпъкнал.

Други звезди, които побързаха да си купят от новите аксесоари, са дизайнерът Тан Франс и супермоделът Андрея Пежич. Естествено, сходно на Ким, те също споделиха по какъв начин наподобяват с тях в обществените мрежи.

„ Имплантите “, по които луднаха звездите, бяха част от изненадите на ревю на изкуствата в Ню Йорк. То се споделя в „ А Human “ и в неговата основа стои Саймън Хък, който е дълготраен другар на Ким Кардашян.

Посетителите на събитието имаха опция да прегледат най-различни модификации на човешкото тяло и да си купят от горепосочените аксесоари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР