Нов месец, нов късмет, нов хороскоп! Сигурни сме, че повечето

...
Нов месец, нов късмет, нов хороскоп! Сигурни сме, че повечето
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ за АВГУСТ! Очаква ни концентрирана изключително силна планетна енергия!

Нов месец, нов шанс, нов хороскоп!

Сигурни сме, че множеството от вас се вълнуват от месечния си хороскоп , по тази причина представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец АВГУСТ 2019-та година.

За лъвовете, които са подчинени на осмия месец от годината, важи следното:

Месецът се обрисува да е мощен и сполучлив за вас, тъй че запретвайте ръкави и действайте. Макар обичайно август да е считан за почивен и по-лежерен, тъкмо за вас той ще е цялостен с благоприятни условия да извършите позитивна смяна, да се радвате на професионални достижения и на облагодетелстване – няма да е добре да ги изпускате. Във вашия знак ще бъде съсредоточена извънредно мощна планетна сила – това ще ви дава сили и храброст да реализирате задачите си и в това време – с нужната мекост и харизма, а не в борби и с старания ще постигате тези цели с лекост и финес.

Вижте какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 31 дни съгласно най-точния хороскоп - този на Edna.bg, направен персонално от астролога Йоана Йорданова.

Към хороскопа за АВГУСТ >>>

 Б iStock

Не пропускайте нашия раздел ОФЕРТИ, в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Тема на месеца в Edna.bg Знам какво НЕ направи предишното лято Август  Кокосово масло при изгаряния? Бъдете деликатни! Знам какво НЕ направи предишното лято Кокосово масло при изгаряния? Бъдете деликатни!  Слънцезащитен артикул за коса? Разбира се, че е наложителен! Знам какво НЕ направи предишното лято Слънцезащитен артикул за коса? Разбира се, че е наложителен!  Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден Знам какво НЕ направи предишното лято Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР