Нов мащабен ритейл парк ще бъде изграден в София. Новият

...
Нов мащабен ритейл парк ще бъде изграден в София. Новият
Коментари Харесай

Стартира изграждането на нов търговски център в София

Нов огромен ритейл парк ще бъде построен в София. Новият търговски комплекс HOLIDAY PARK ще сплотява под един покрив търговски и офис площи, от компанията. Обектът ще се намира на Околовръстния път, в комерсиалната зона до Ring Mall и IKEA.

Освен хипермаркетите на пазарните водачи Технополис и Практикер, разполагаем на клиентите ще има и заведения за хранене, заведения и магазини. Комплексът ще се простира на 50 000 кв. м разгъната повърхност.

Офис площите в новия търговски център са планувани особено за потребностите на екипа на притежателя на марките HOLIDAY PARK, Технополис и Практикер - " Видеолукс Холдинг ". 

Посетителите на обекта ще могат да употребяват безвъзмезден паркинг с над 650 паркоместа.
 Откриват актуализирания търговски комплекс Holiday Park в Стара Загора
Откриват реновирания търговски комплекс Holiday Park в един от главните стопански центрове в страната

Комплексът е най-големият търговски център в района

" Амбициозният проект за новото начинание е в границите на две години да бъде на стадий приключена постройка. Това, което вършим, е нещо друго за тази част на града. Тук ще има голям магазин на Технополис и голям магазин на Практикер. Ще създадем огромен развлекателен център с панорама към полите на планината Витоша ", сподели Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на Видеолукс Холдинг.

Управителят на строителна компания МСК, реализатор на обекта  - Евгени Борисов, подсети, че по време на дългогдишното партньорство сред строителната компания и Видеолукс Холдинг са издигнати пет магазина и склад на Технополис, както и няколко магазина на Практикер.

Кметът на Витоша инж. Теодор Петков показа, " че инвестицията на Видеолукс Холдинг е доста огромен претекст да бъде направена връзката на метрото тъкмо до тук. "
 Търговският комплекс Holiday Park Перник отваря порти Обновена
Най-големият търговски комплекс в Югозападна България отваря порти в Перник

В него ще има добре познати и харесвани от българските консуматори интернационалните и родни марки

Видеолукс Холдинг АД е вложител и притежател на общо 50 хипермаркета Технополис и Практикер, и на търговски комплекси HOLIDAY PARK в Стара Загора, Перник, Пазарджик и Хасково. Само тази година веригата търговски обекти HOLIDAY PARK откри два обекта - един в Перник и един в Стара Загора.
 Първа копка на комерсиалния център на HOLIDAY PARK в София
Източник:

Първа копка на комерсиалния център на HOLIDAY PARK в София
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР